Scout

”Vi gör scouter redo för livet”

Vi lär oss att bry oss om varandra och naturen samtidigt som vi har roligt ute. Vi utmanas till möten och att växa som individer och tillsammans.

Equmeniascout Karlstad träffas antingen i Tingvallakyrkan eller i Mariebergsskogen. Oftast flyttar vi in i kyrkan efter höstlovet och ut igen efter sportlovet. I sommar är vi med på det nationella scoutlägret Större på Vägsjöfors här i Värmland.

Vi samlas vid Gammelgården 18.15 och håller på till 19.45. Närmaste ingång för lämnande och hämtande föräldrar är vid idrottsplatsen.

På bilden ser du flera av oss ledare!

Nu har scout sommarlov.

Läs mer på Equmenias hemsida och Scouternas hemsida. Vill du veta ännu mer? Kontakta pastor Anneli Sandberg, 070 965 49 30, eller skicka e-post till scout@tingvallakyrkan.se

Vill du vara med? Hör av dig direkt till oss eller anmäl dig här:

De lite äldre scouterna träffas ungefär en gång/månad tillsammans med scouter från närområdet.

Familjescout – barn och vuxna tillsammans – träffas vissa lördagar, 10-13, är ute, lär oss, har andakt och grillar korv. Alla familjekonstellationer är välkomna! För mer information, kontakta pastor Per-Ulrik Johansson, 070 965 49 33.